Yaşar Holding Ocak - Şubat - Mart, 2015

e-bülten

36. Dyo Resim Yarışması İzmir Sergisi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde 06 Ocak 2015 Tarihinde Yapıldı.

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl 36. Kez düzenlenen Dyo Resim Yarışması’nın ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan eserleri, İstanbul ve Eskişehir’den sonra İzmirli sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı’nın ev sahipliğinde İzmir Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşen açılışa, İzmir Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can ile İzmir iş ve sanat dünyasından pek çok ismin yanı sıra Yaşar Topluluğu yönetici ve çalışanları katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından Yaşar Topluluğu’nda farklı şirket ve kademelerden çalışanların oluşturduğu Yaşar Ritim Topluluğu, katılımcılara güzel bir gösteri sundu. Profesyonel müzik aletlerinin yanı sıra Topluluğun ürünlerine ait ambalajları kullanarak da gösteri yapan Yaşar Ritim Topluluğu izleyenlerden büyük beğeni ve alkış aldı.

36. Dyo Resim Yarışması İzmir Sergisi 31 Ocak 2015 tarihine kadar sergilendi. İzmir'in ardından sırasıyla Adana, Samsun, Şanlıurfa ve Ankara’da sanatseverlerle buluşacak.