Yaşar Holding Ekim - Aralık, 2013

e-bülten
bussiness

Selçuk Yaşar Resim Müzesi ve Sanat Galerisi'nde Yalçın Gökçebağ Resim Sergisi 26 Aralık 2013 Tarihinde Açıldı

Anadolu Düşlerinin Ressamı, Türk Resim Sanatı'nın önemli ustalarından biri olan Yalçın Gökçebağ, son dönem çalışmalarından oluşan 14 yağlı boya eserini 26 Aralık 2013 - 20 Ocak 2014 tarihleri arasında Selçuk Yaşar Resim Müzesi ve Sanat Galerisi'nde sanatseverlerin beğenisine sundu.

İzmirli pekçok sanatçı ve sanatseverin ilgi gösterdiği sergi açılışına, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Yaşar Holding Boya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kahya ve Neslihan Tonbul, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat Barkan, Gören Bulut, Umur Türker, Süleyman Saim Tekcan, Hasan Rastgeldi, Fahri Sümer, Zeki Serbest, Nejat Akkan katıldı.

Yalçın Gökçebağ'ın, saf ve şiirsel bir doğa kavramı üzerinde geliştirdiği resimleri, pastoral içerikli kır yaşamının görüntülerini konu alıyor. Son dönem yapmış olduğu resimlerde mistik, fantastik bir yönelişte görmekteyiz. Doğuştan gelen güzel yüreği ile sanatçı bu sergisinde, bu çok sesli dünyada bize yepyeni serüvenler içinde yaşayacağımız yeni düşler, fantasyalar sunuyor.