Yaşar Holding Temmuz - Ağustos - Eylül, 2016

e-bülten

YAŞAR EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI - ÇEŞME ALTINYUNUS İŞBİRLİĞİ İLE GENÇ SANATÇILARIN ATÖLYE ÇALIŞMALARINA DESTEK VERDİ

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı - Çeşme Altınyunus işbirliği ile, 15 Haziran 2016’da başlayan, 5 dönem halinde yapılan atölye çalışmaları, her dönem farklı sanatçıların katılımıyla 15 Eylül tarihine kadar Çeşme Altınyunus Sanat Sokağı’nda gerçekleştirildi.

Uzun yıllar yaz döneminde Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen sergilerle sanatçı ve sanatseverleri ağırlayan Altın Yunus Sanat Galerileri bu yıl, usta sanatçılar Gencay Kasapçı ve Şükran Ulucan’ın yanı sıra, eserleri Dyo Resim Yarışması’nda ödül alan ve/veya sergilenmeye değer bulunan sanatçıları ağırlamıştır.

Sanatçıların yaratım süreçlerini ve sanatsal deneyimlerini sanatseverlerle paylaştıkları atölye çalışmalarına yaz dönemi boyunca 20 sanatçı katılmıştır. 2.Dönem 15 Temmuz - 1 Ağustos tarihleri arasında sanatçılar Mustafa Özbakır, Rugül Serbest, Nedret Pekcan, Mehtap Saldıray, 3.Dönem 1 – 15 Ağustos tarihleri arasında Duygu Sinan, Uğur Avcı, Cansu Kuzu, 4.Dönem 15 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında Filiz Piyale, Nihal Başoğlu Özdemir, Murat Özbakır, Mehmet Emre ve 5.Dönem 1 -15 Eylül tarihleri arasında Mustafa Mutlu, Ruken Aslan ve Sevinç Çiftçi’nin resim atölye çalışmalarına ev sahipliği yaptı.