Yaşar Holding Ocak - Şubat - Mart, 2014

e-bülten

Selçuk Yaşar Resim Müzesi ve Sanat Galerisi'nde Cuma Ocaklı Resim Sergisi 06 Şubat 2014 Tarihinde Açıldı.

Sanatın, insanı insan yaptığını savunan ve "Sanat etki yaratma işidir" diyerek; "Etki yaratabilmek içinde etkilenmek gerek" diyen Cuma OCAKLI'nın 29 yağlı boyadan oluşan sergisi Selçuk Yaşar Sanat Galerisi'nde 06 Şubat - 01 Mart 2014 tarihleri arasında sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sergi açılışına Yaşar Holding A.Ş. yöneticileri ve çalışanları, D.E.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Halil Yoleri, Av. Azra İnmeler, Umur Türker, Hasan Rastgeldi, Çetin Erokay, Reyhan Abacıoğlu daha pekçok İzmirli işadamları, sanatçı ve sanatseverler katıldı.

Cuma Ocaklı için resim, insanın bir zaman duymuş olduğu duyguyu kendinde canlandırdıktan sonra aynı duyguyu başkalarının da hissedebilmesi için hareket, çizgi, renk, ses yada sözcüklerde belirlenmiş biçimler aracılığı ile onlara aktarmasıdır diye düşünen sanatçı, yurtiçi ve dışında 50'ye yakın önemli sergiye imza attı. Birçok ödülünde sahibi olan Ocaklı, önemli kolleksiyonlara girmiştir. Halen İzmir, Urla'da resim çalışmalarını sürdürmektedir.